Followers

Thursday, December 15, 2011

BBQ time with pemily



Assalamualaikum , wah!! dah lame tak update blog nih , fuhhh!! Meh lah jenguk belog aqu ni da berwajah baru tao!! :P *tibe tibe je HAHA . Lembab gile kot nak upload gamba lam belog ni , 'puahsang' duk 'nunggu' nok ke siap . Dah lah banyak gamba yang kene edit , haduhhh!! Apepom skang dah abes upload sume gamba ni , alhamdulillah . Kalo rajin , tengop ah sapa abes . Yelah kam , aqu ni suke shoot so banyak laa gamba tu :P . Aqu wak belog ni bukan la nak story story sangad , just mau 'bubuh' gamba jah but ade la sikit text tu aqu cite daripade tak dak lasum kam?! *ape pum tak bole . Oke la , aqu cite pasal BBQ lah pulak kan . Malam jumaat lepas , pemily belah mak wak BBQ kat umah ayoh teh (pak sedare) di Gong Badak -,- . Maknenye genap lah seminggu arinim , baru upload bhaa HAHA . Sori la lambat 'bubuh' gamba korang sume , takpe kan?! asalkan gamba korang tetap ade dalam ni :P *aqu speaking KL ket takpe kan , lalalala . Best woo!! dapek makan ayam panggang HEHE , da lame tak bedal BBQ ni . Yang paling aqu suke time amek gamba dyeorang sume . Tapi takde sape pom yang mau tulun shoot aqu nih HUHU -.- , tak suke tol lah . Naseb baek komera aqu dah setting 'molek' da , kalo tak!! emang hoduh la gamba tu , pulak tu malam . Kan best kalo ade flash yang dslr punye tuh , baru 'power' nembok time waktu malam keh3 . Tapi kamera aqu tu bukang dslr pom , kalo gune lampu suluh pom okey kot HAHA . Orite la , tengop gamba la pulak . Bosan aqu duk cite je dari takdi , sapa esop dop abes agi kalo duk cite *tipu :P .















Cute ayam posing XD


Anis with Ayoh Teh , posing ajee!! *suami isteri eh ? HAHA


Kenangan BBQ kot . ^_^


Menjamu selera nampak!!  tak ajak dos orang  :(


"Ummm..bestnye ayam ni , suke suke!!" *Baiyyinah


Tersengeh sengeh engko ni . *Sofiyyah


"Saye cool kan ?" *Syakir :D


Syahid!! manenye gambo saye ? :P





Budok laki ni kalo orang amek gamba mule la nak beraksi uh . -.-


Syahir , panda ke panggang ayam tuh ? :P








Muhammad Syakir <3


Kak Zierah my kazen :P


Kak Dina nga Kak Mirah *kakok adik


Acik Nah , Aisyah , Mok


Syahid cover cool konon , hensem kot :P


Sweet , romantik dan cool HAHA


Ateh Mah nga Ayoh Teh *kenangan BBQ bersame


Budak pempuan pom mau posing woo .


Mat Syahir , Irfan , Ateh Mah , Syakir , Kak Mirah dan Kak Zierah








 
 Mereka beraksi depan kamera , aqu pulak beraksi belakang kamera :(





Asmaa' , Anis dan Aqu  *my kazen


Acik Nah -,-


 Ateh , Syakir , Mok dan MokZa


Ateh , Syakir , Mok dan Aqu  :)




*Mase tuk posing 'beraksi' pulak *Photoshoot  ^_^















Merenung mase depan kot




 Peace no war!!


Comel mereka posing





"Oke , anak anak . Arinim kite belaja cam ne nak posing depan kamera ye!!"


"Yee , cikgu!!"


Ayoh Teh bergamba cam dengan anak dye je sume *Sweet memory XD


Ablem sesat dalam ni *Dye pom nak bergamba jugak :P


Saye tinggi , saye tinggi agi , awak yang pendek , awak pendek agi *Yang mane satu nih , penim -,-'


Smile :)


Semad kan gamba nih ? *gurl gurl


"Ku lonjakkan kepala , ku lihat langit tinggi terbentang luas" *Amazing





Amin posing with lego watch


"Ape harus aku buat sekarang ni ?" *Gelisah -.-'


Muke Amin macam Mawardi kan ?


OMG!! :(





Ayoh Teh kite semad kan ?



Gaya cam director film je posing .


"Duduk ku bukan di sana tapi di sini" XD





No comments:

Post a Comment