Followers

Sunday, December 18, 2011

Sambut Besday Wijdan


Assalamualaikum kawang..hehe :) . Pertame sekali aqu nop ucapkan hepy besday buat Nur Syaza Wijdan yang ke 1 , wijdan ni merupakan anok sedare aqu yang sulong (first) abang aqu punye anak la nih . Besday Wijdan pade 15 December , due minggu lepas la kan . Sebenarnye dah lame da aqu nak 'publish' post ni haa , tapi aqu tak tau nok tulis hapee pahtu aqu save le dulu , and then aqu upload la dulu gambo ni sume just tak publish je agi..hihi , sebab tuh post nih 18 Dec kan ? So skang da 27 Dec dah , maknenye umo Wijdan dah setaon tige belas ari da pom..huhu . Sori ah Wijdan , Mak Andak lambat update yee ?!! HIHI . 

Aqu upload gamba ni sume khas tuk abang abang aqu yang duk belaja jaoh sane *oversea -.- . Memandangkan diorang rindu kat kuarge di malaysia nih so tengop le gamba ni tuk lepaskan rindu korang sume yea ?!! hihi . Sebab aqu sorang je la harapan mereka , nak harapkan orang laen memey tade gamba le jawabnye :P . Dah le memory card da full , pulak tu komputer ni lagi la penuh takleh nak save gamba daa :'(  termasuk pendrive aqu pom dah full , dah tak tau da nak simpan kat mane gamba gamba lam kamera uh . Nak maen adobe photoshop pom da takleh , tak best lasum kalo maen lagu ni gak erh..hmm . Abrehh tolongg laa..!! :((

**Aqu ni kalo dang cite gop memey larik topik opmo..hukhuk .


Sambut besday Wijdan kat Radix Fried Chicken (RFC) cam bese la kam , memandangkan anak abang , so dye lah yang belanje kiteorang sume..huhu . menu yang kiteorang makan ayam , sate , ubi kentang pahtu zip zap kot . Sedap la jugop , tapi 'aiskrim toyibbah' asyik tade je ni hape kes ? Hmm..da besa pom anak sedare aqu ni , ase cam baru je agi dye lahir , cepat betol mase ni berlalu kan ? tukk tukk dah besa pom budak ini . Aqu maseh ingad agi time dye kecik dulu , dye nih asyik menangis je , ape yang orang makan dye pum mau sapu maa , budak nih suke makan sebab tuh dye gemok . Umo dekat setaon baru bule berjalan maybe dye tak dapat nak imbangkan badan dye kot sebab kalo suh berdiri asyik jatuh je selalu , yelah kam dye nih "tubuh sihat" ket so susah la ,  kene makan mase sket tuk berjalan . Fuhhh..ape agi ek nak cite pasal Wijdan nih ? maybe dah cukup kot , tatau dah cite hape agi..huhu .



ayoh de , ayoh chik , pok alang Wijdan suda besaa laa hihi



Abang nih , aqu duk sedap makan dye suh aqu amek gamba . Ade ke patot ? hmm..



Teybah *kazen



Nih ayam RFC bukang KFC :P



Waliddd..!!! <3



Wijdan tembam  0_0



Cumel Wijdan wat mulut cam tuh kan ?







Hor yelah tuhh *abelim



Hai , name saye Nur Syaza Wijdan Binti Ahmad Suhail *panjangnye -.-



Awat nih Wijdan oi , penat eh ?



Ayoh de , Ayoh Chik ngan Pok Alang , Wijdan mau hadiah bule dop ? 



Abelim cover ler siket kalo yea pom , HAHA :P



Pengantin baru ke ni ? -.-'



Ni pulak pengantin lame eh ? *sweet gituhh



Wijdan nak mintak hadiah le tu 















Bincang hape nih ?



Abi dan ibu Wijdan  ^_^















Mereka sume ade lam gamba , aqu nih ? hmm..)):



Ololo tomeynye dye nih :)



Teybah ahu bende , masam gilos muke :P HAHA



Cam same je gamba kat atas uh , laen kot *peduli hape aqu



Geram tol ngan budak tembam nihh , cubit kam!! *cute



Eeeuuuuwwww....Wijdan jelir ke tuh ?  -.-'


Tak lame nati , besday Amani pulak . Dah tak lame da nih , 2 januari ni . Hmm..banyak agi bende yang aqu nak update , entah sempat ke tidak buat sumenye . Kalo tak sempat maybe update time abis SPM kot HAHA , *ntah betol ke tidak aqu nih..huhu . Aqu kene kejor laa ket mase ni , sebelum skola bukak . Kalo skola da bukak memey tade mood la nak update blog nih , sebab sibok dengan buku pelajaran laa pulak..hehe , kate best student op :P -,-  , itu jela kot post aqu kali ni , Kbai sume..hukhuk .



2 comments:

  1. comey anak sedaranya. salam ulangtahun kelahiran utk wijdan. :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha . yela , cam mok dare ye op? :P

    ReplyDelete