Followers

Monday, March 7, 2011

Siapa yang harus fikir?


Korang bace lah mesej yang dihantar daripada budak Umgok nih kat FaceBook aku ni. Bukan aku yang balas mesej tu, aku suruh abang aku balas mesej ni sebab die pandai sikit nak balas tentang bende ni. Kalau aku tak pandai nak balas, sebab aku kurang tau. Siapa yang harus pikir ni? lur pikir la sendiri....assalamualaikum. =)

Wednesday, March 2, 2011

Kedai Roti Tempayan...

Roti tempayan


Assalamualaikum. Hari tu (tak ingat bile pergi he3) pemily aku, pak sedare, tok (nenek) dan mestilah aku gi gak kan kalu tak sape nak snap gambar an (photographer...ceh wah), gi kat kedai makan roti tempayan kat telaga daing dekat la dengan umah aku, wah best tu. Kebetulan mase tu abreh bace kuliah magrib kat surau al-mawaddah jadi tok and pak sedare aku gi gak mase abreh bace kuliah di surau jadi lepas balik surau terus je pergi kat kedai makan. Sebenarnye ade orang yang teringin nak makan roti tempayan tu, haaaaa nak tau saper? mestilah orang mesir (abreh) abang aku yang balik aritu, biase la lama tak makan kan jadi teringin la. Korang tengok la gambar yang aku snap.







Roti canai



 YUMmmy....   



Yang belakang sane tu tok and pak sedare aku


*Mase ni gambar aku tak di snap kan =( sebab malam gambar kureng cantek kalu edit.